vineri, 9 noiembrie 2012

Concurs e-DRPCIV.ro


Vine un moment în viaţa fiecărei persoane când dorinţa de a conduce ajunge pe primul loc pe listă. Permisul este văzut de unele persoane ca pe ceva imposibil, foarte greu de realizat, poate că ai auzit, că unele persoane sunt la a 5-a sau a 8-a tentativă, şi totuşi eşuează. Eu o să îţi prezint un site, foarte bun, pentru a te cunoaştemai bine regulile de circulaţie, semnele rutiere şi mecanică, mai exact, tot ce îţi trebuie pentru a "promova" examenul auto. Site-ul se numeşte, e-drpciv.ro, şi a fost relizat de către Milan Ciprian.


Cum folosesc site-ul e-drpciv.ro ? 


Este foarte simplu de folosit, şi nu contează dacă eşti novice în lumea calculatoarelor sau experimentat. În primul rând trebuie să îţi creezi un cont. Apasă butonul "Conectează-te" şi vei fi redirectat pe o pagină cu două module, logare şi  înregistrare. Adăugaţi datele dumneavoastră, un user cu care vă puteţi loga (exemplu: SiteDrpciv), o parolă (vă recomand să folosiţi o parolă destul de bună, pentru securitatea contului) şi adresa de e-mail. 
După înregistrare şi logare, aveţi acces total, adică, puteţi face chestionare şi puteţi să folosiţi opţiunea "Mediu de învăţare". 

Care este diferenţa dintre free şi premium?

Puteţi folosi site-ul gratuit, dar aveti mediul de învăţare şi numărul de chestionare limitat, dar a fost aleasă o sumă foarte mică, 1 euro, prin această donaţie, ajutaţi site-ul (hosting şi domeniu) iar dumneavoastră aveti acces la chestionare şi mediu de învăţare, pe o perioadă de 30 de zile, fară limită, puteţi face oricâte şi oricând vreţi.

Întrebările de pe site-ul e-drpciv.ro vor pica şi la examenul propriu zis?
Da, aceleaşi întrebări, vor pica şi la examen.

Doar categoria B?
Nu, aveţi chestionare şi medii de învăţare pentru toate tipurile de autovehicule. (A,B,C,D,E)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu